New York – New York

30 mei 2017

Vandaag een sombere dag. Zwaarbewolkt met zo nu een dan een bui. Het is koud vandaag en we hebben niet de fut en zin om New York in te trekken.

IMG_1285

We kunnen onze draai niet vinden en onze gedachten gaan steeds meer uit naar het vertrek uit Amerika. Het lijkt langzamerhand wel mooi te zijn geweest. Europa trekt en dan m.n. de Azoren en Nederland. De verhalen van andere zeilers over de Azoren zijn positief. Het schijnen 9 mooie eilanden te zijn. Een waar zeilersdomein. We zullen het zien.

Maar voordat we het vergeten, we hebben ook nog een oversteekje Atlantic te doen. Eigenlijk kijken wij daar best naar uit. Het klinkt gek, maar het varen op ruim water (en dat is de Atlantische oceaan toch?) is vele malen relaxter dan de kruipdoor sluipdoor Intra Coastal Waterways aan de oostkust van de US of de Bahama’s met al zijn ondieptes en rotspartijen of de BVI’s met de net onder de oppervlakte liggende rotspartijen of……….

Maar goed…….Eerst maar eens de komende weken downtown NY bezoeken met onze Agnes en Suzette, die een weekje (veel te kort natuurlijk) bij ons op de boot komen.

Een dagje Jasper en Martine Schmidt, die dan “toevallig” in NY zijn en onze vrienden Jan en Ria Keuker uit tropisch Nederland met misschien hun zoon Niels & gezin.  En hopelijk de ontmoeting met onze vrienden van de Sally Lightfoot, die ook deze kant opkomen en Wouter en Saskia van de Schorpioen die een stukje verder geankerd zijn in NY.

Een drukke komende 3 tot 4 weken, die ons wel heel erg blij maken.

Een mooi slot van ons tripje Atlantische Amerika.

We kijken er naar uit!

2 gedachtes over “New York – New York

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s