Onze (klein)kinderen

Vrijdag 7 oktober en zaterdag 8 oktober 2016

Beide dagen werken wij hard om ons voor te bereiden op de ontvangst van onze zoon Richard, schoondochter Laila en kleinkind boefjes Kian (3 jr.) en Maya (1,5 jr)

Boodschappen doen, uitzoeken waar wat te beleven is, bezoek van hun tijdelijke residentie in Santa Cruz de Tenerife en het uitzoeken hoelang het lopen is van daar naar hier. De pampertjes vliegen ons ondertussen om de oren bij het uitpakken van de kindbagage. Kairos wordt ondertussen een beetje vergeten (Aaaah gossie. We maken het nog wel goed met je.)

Zondag 9 oktober t/m 16 oktober 2016

Een inspannend weekje maar best hartstikke leuk. Een bezoekje aan Aquapark en junglepark, waar de apen lange neuzen trekken en de zeeleeuwen, de zee even vergeten lijken en in een (chloor?)bad de nodige capriolen uithalen. Met de huurauto is Tenerife goed te berijden en Rich/Laila duiken ook nog even het nationale natuurpark in om de vulkaan de Teide met een bezoek te vereren. Gelukkig is de vulkaan gestopt met roken, zodat het daar best uit te houden is.

img_0276   img_0274

Met onze kleindochter is het gezellig babbelen. Zij heeft haar eigen taaltje ontwikkeld. Het twetters. Zij twettert de gehele dag en in dit taaltje bouwen wij zo een leuke conversatie op.

Zij begrijpt niet wat ik zeg en ik begrijp niet wat zij zegt. Het gaat (waarschijnlijk) nergens over, maar zo vul je wel de lege ruimtes. Hetzelfde met onze Kian. Met dien verstande dat hij op 3-jarig academisch niveau voortleutert. Wel te verstaan, maar het gaat óók nergens over.

img_0281

Vandaag had ik zowaar wifi ter beschikking en de grootste krant van NL lezend kom ik wat interessante artikeltjes tegen, zoals “Priester betrapt in sexpark” en/of “Koning Albert ging 16 jaar vreemd” (En ik maar denken, dat hij zijn hele leven al vreemd is) en/of “Hond wacht maand op baasjes” en/of “Frank Masmeyer brengt single uit”. Ongelooflijk interessant natuurlijk. Gaat helemaal nergens over en is op zijn hoogst op het niveau van een 2 jarige.

Ben ik even blij, dat ik meestal geen wifi heb.

De week is hartstikke leuk en zo brengen wij hen op zondag 16 oktober weer retour luchthaven.

Bedankt jongelui en tot de volgende keer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s